Descriere

Poligon de tragere virtual Hunter Killer TTG pentru antrenament si agrement
Simulator trageri pentru formarea si mentinerea deprinderilor de tragere în situatii asemanatoare cu cele reale 

POLIGON VIRTUAL pentru profesionisti, pasionati si incepatori.

Antrenamentul la simulator (antrenament tactic): este deosebit de util in egala masura pentru tragatorii incepatori si pentru cei deja initiati, contribuind la imbunatatirea tehnicii acestora. Acest gen de antrenament este recomandat a fi folosit in special pentru tragerea tactica, conditiile in timpul tragerii fiind cat se poate de apropiate de realitate, ( la simulator existand posibilitatea de a crea spete similare celor cu care tragatorul se poate confrunta pe timpul executarii misiunilor).

Pentru cei ce desfasoara activitati specifice in slujba cetateanului – politisti, jandarmi etc. – si au asupra lor pe timpul executarii serviciului (sau in afara serviciului) o arma de foc, este vital sa posede la nivel de reflex tehnica folosirii acesteia.
Pentru realizarea acestui obiectiv este necesara antrenarea tragatorului pentru initierea lui in arta tragerii si formarea deprinderilor care sa-i asigure executarea unei trageri eficiente in cele mai diversificate ipostaze.
Fenomenul infractional este in continua ascendenta, posesorii de arme (in mod legal sau mai putin legal) sunt tot mai numerosi, cazurile in care sunt folosite arme in plina strada sunt pe zi ce trece mai numeroase. Aceasta stare de fapt trebuie sa-i motiveze pe cei ce vegheaza la pastrarea legalitatii in cadrul societatii, sa-si formeze si sa-si dezvolte deprinderi pe plan profesional (incadrarea din punct de vedere juridic a unei fapte), pe plan fizic (posibilitatea de a face fata unor agresiuni fizice) precum si posibilitatea de a folosi eficient si legal armamentul din dotare.
Poligonul virtual contine toate elementele de care un tragator are nevoie pentru a se initia si a-si forma reflexele necesare executarii unei trageri eficiente cu pistolul.
Eficienta tragerii este data de rapiditatea cu care tragatorul dispune pistolul în pozitie de tragere, analizeaza situatia de fapt si discerne daca este cazul sa traga, stabilind unde anume sa traga si, nu in ultimul rand, cat sa traga.

Un bun tragator se formeaza prin antrenament. Fiecare individ poseda calitati in domeniul tragerii, acestea trebuiesc insa dezvoltate, ceea ce se poate realiza prin antrenamente repetate, pana la insusirea, la nivel de reflex, a tehnicii specifice.
Formarea unei tehnici corespunzatoare nu presupune tragerea unei cantitati mari de munitie.
Antrenamentul tragatorului trebuie bine structurat pe sedinte de initiere si sedinte de perfectionare, functie de gradul de pregatire: incepator sau avansat.
Pentru perioada de initiere trebuie avut in vedere crearea unui mediu ambiental care sa favorizeze fixarea noilor notiuni si formarea reflexelor.
In perioada de perfectionare a deprinderilor, tragatorul trebuie antrenat in conditii cat mai variate, cu un grad de dificultate din ce in ce mai ridicat, scopul fiind de a-l aduce pe acesta la un nivel care sa-i permită rezolvarea in mod legal, in timp util a unei situaţii practice care poate aparea pe timpul executarii unei misiuni, executarii serviciului sau in afara serviciului.

In procesul de formare profesionala initiala si continua, instruirea pentru trageri este una dintre disciplinele de baza, care participa la constituirea, mentinerea și dezvoltarea deprinderilor personalului pentru indeplinirea eficace si eficienta a misiunilor.
Scopul instruirii pentru trageri il reprezinta cunoasterea de catre personalul participant la instruire a caracteristicilor tehnico-tactice ale armamentului din dotare, a regulilor de manuire, siguranta si intretinere, a situatiilor legale in care se poate face uz de arma, precum si a modului de utilizare in serviciu a acestuia.
Fiecare politist sau cadru militar este obligat sa participe la activitatile din cadrul instruirii pentru trageri.

Pentru cresterea calitatii activitatilor de instruire, tragerile se executa in conditii cat mai apropiate de cele reale in care focul armamentului poate fi utilizat, potrivit particularitatilor misiunilor si atributiilor, urmarindu-se:

a) identificarea rapida si diferentierea corecta a obiectivelor;
b) antrenarea tragatorului pentru riposta in timp scurt;
c) executarea precisa a focului;
d) evitarea folosirii accidentale a armamentului si a incidentelor cauzate de utilizarea nelegala a focului acestuia.

Instruirea de baza pentru trageri se desfasoara la sala sau in poligoane de antrenament, folosindu-se dispozitive, instalatii si simulatoare, in scopul insusirii de catre personal a:
a) notiunilor generale de balistica interioara si exterioara;
b) partilor componente ale armamentului si munitiei din inzestrare, demontarii-montarii, functionarii, modului de remediere a incidentelor de tragere, regulilor de intretinere;
c) regulilor si operatiunilor de tragere cu armamentul;
d) regulilor si masurilor de siguranta pe timpul executarii sedintelor de tragere;
e) aspectelor legale privind uzul de arma.

Sedintele de tragere pregatitoare au ca scop initierea si obisnuirea personalului pentru tragerea cu munitie reala, efectuarea corectiei tragerii si executarea focului din diferite pozitii de tragere asupra unor tinte variate.

Sedintele individuale de tragere curente au ca scop antrenamentul si dezvoltarea deprinderilor personalului pentru utilizarea armamentului din dotare.
Sedintele de tragere specifice, executate individual sau de catre structuri constituite in grupe, echipe sau alte asemenea formatii, au ca scop antrenarea personalului pentru utilizarea armamentului in conditiile particulare ale misiunilor pe care acesta le indeplineste, inclusiv in cadrul actiunilor desfasurate in comun de componentele diferite ale MIRA.

Aveti posibilitatea adaugarii de scenarii Video Pro pentru a practica utilizarea fortei si constientizarea situatiei in scenarii bazate pe video care pot avea multiple posibilitati de final. Software-ul reda videoclipuri HD care pot genera rezultate diferite in functie de modul in care stagiarul raspunde la situatie. Trainer-ul cu scenarii Video face parte din software-ul standard cu peste zece scurte scenarii preincarcate.
Editor Video Pro contine un editor video care va permite sa va creati scenarii proprii. Editorul de zone permite plasarea zonelor precise de lovire peste amenintarile din scena, astfel incat scena va raspunde si va continua in functie de zona lovita. Editorul video pentru scenarii este exclusiv pentru versiunea Pro.

Incarcati videoclipuri specifice de la scoala, parcare, magazinul alimentar sau departament.
Construieste-ti propriile scenarii cu diferite situatii pe care vi le imaginati.
Repetati filmul pentru a revedea imaginile si pentru a afla unde si ce ati gresit.
Peste treizeci de scenarii video HD scurte preincarcate disponibile

Usor de utilizat
Excelent pentru departamentul de poliție, jandarmerie, unitati militare, facilitati de formare profesionala si profesionisti.
Editor-ul Video PRO nu este un simulator de sine statator, ci un supliment la simulatorul virtual varianta Pro. Va trebui sa cumparati simulatorul virtual inainte de a cumpara Editor Video Pro.

Pachetul contine:

1 - proiector HD destinat proiectarii indoor a tintelor virtuale si scenariilor specifice - 1 buc
2 - panza proiectie
3 - camera video de mare viteza pentru flash-ul laser - 1 buc
4 - consola tip Mini PC Gaming pentru rularea scenariilor de tragere - 1 buc
5 - replica pistol cu laser tip Glock 17 - 1 buc
6 - replica pistol cu laser tip Colt 1911 - 1 buc
7 - replica pistol tip Glock 17 cu imitarea reculului - 1 buc
8 - pin laser pentru teava replica armament calibru 9 mm - 1 buc
9 - pin laser pt teava replica armament, calibru 7.62x51 mm - 1 buc
10 - tastatura + mouse wireless - 1 buc
11 - cutie de transport tip troller -1 buc
12 - adaptor CO2 pt umplere gaz - 1 buc
13 - butelii CO2 - 2 buc

14 - software specializat cu scenarii de tragere incluse destinat pentru efectuarea tragerilor simulate, salvarea punctajului, posibilitatea de a efectua concursuri intre mai multi tragatori - 4 licente cu 4 scenarii

Tirul PSC reprezinta o forma interesanta de tir sportiv, care a fost stabilita pentru a promova, mentine si dezvolta abilitatile practice de manevrare in randul tragatorilor. Mai multe tinte, tinte in miscare, tinte care reactioneaza atunci cand sunt lovite, tinte de penalizare sau chiar tinte partial acoperite, obstacole si strategii competitive, sunt toate o parte a programului de pregatire cu poligonul virtual.

Pachetul de competitie combina toate acestea pentru a permite unui tragator sa se antreneze din confortul casei sau al biroului.
Experimentati toate actiunile si obiectivele interesante pe care le-ati astepta intr-un curs intens, incluzand Moving Targets, Texas Stars si multe altele, cu grafica si sunet personalizate.
Simulatorul Virtual este extrem de portabil si usor de utilizat. Puteti sa-l utilizati în orice zona interioara (in functie de conditiile de iluminare) si sa-l mutati dintr-un loc in altul in functie de nevoile dvs. de pregatire. Trebuie doar sa adaugati un computer laptop, un proiector si un ecran (sau un perete alb) si sunteți gata sa incepeti.
Economisiti costurile si timpul pentru munitie; folosiți modul de antrenament sau competitie.

Poligonul virtual a fost dezvoltat pentru a ajuta tragatorii de top din teren, avand in vedere pregatirea realista.

De la aspectul tintei si sincronizare pana la capacitatea de a ajusta dimensiunea si inaltimea tintei, Poligonul Virtual Hunter Killer TTG va va permite sa va antrenati la fel ca in teren in plina actiune.

 


 

----
ANTISTATICE| BETONIERA| BINOCLURI INFRAROSU NIGHTVISION| BOCANCI MILITARI| CUTITE| CUTITE-VANATOARE| DISCURI ABRAZIVE| MANUSI| GENTI DE SCULE| LANTERNE CUTITE| LANTERNE PROFESIONALE| MILITARE| MILITARIA| NERAMO| ORGANE DE ASAMBLARE| OUTDOOR ADVENTURE| SCULE-UNELTE| SCULE-UNELTE-INSTALATII SURUBUL| TACTICAL GEAR| TOTALMAG| WORLD OF KNIVES| TACTICAL GEAR| Tech Tactical Gear| TACTICAL GEAR| LEGIUNEA STRAINA|
AirSoftPaintball-profesional/Poligon-tragere-virtual-Hunter-Killer-TTG-pentru-antrenament-si-agrement0